Cum se duce totul dracu’, cu Florin Fratila si Ioana Chelmus

0
182
Cum se duce totul dracu - teatru

Cum se duce totul dracu’, cu Florin Fratila si Ioana Chelmus, la FF Theatre

   Ce faci când te trezesti cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndragostesti, iesi la câteva întâlniri, faci nunta, te muti împreuna si apoi… mai bine vii sa vezi cu ochii tai cum se duce totul dracu’, pentru ca dragostea este ca un câmp de lupta, unde nimeni nu câstiga.

   O sa afli de ce ne apar fire albe dupa ce terminam unele relatii si de ce suntem mereu dispusi sa o luam de la capat. Cupidon nu tine cont de cum ne dorim noi sa fie sufletul nostru pereche si, de cele mai multe ori, loveste cu sageata acolo unde nu ne asteptam. Cu totii ne dorim sa întâlnim dragostea adevarata care ne împlineste si ne face sa simtim fluturi în stomac. Problema apare atunci când dragostea da nas în nas cu orgoliul, familia neplacuta a perechii noastre si cheltuielile extravagante ale partenerului.

   Oare dragostea adevarata înseamna grija, atentie, prietenie si respect sau nervi, farfurii aruncate, tipete si plânsete?

   Va asteptam vineri, 6 octombrie, de la ora 21:00, la Epic Bar (strada Coltei, nr 50) la spectacolul Cum se duce totul dracu’ cu Florin Fratila si Ioana Chelmus.

   Intrarea este 35 lei. Accesul se face doar pe baza de rezervari!

   Va rugam sa va confirmati prezenta la numarul de telefon 0726 887 728 sau printr-un e-mail la adresa contact@fftheatre.ro

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.