Concurs master Art-terapie la UNATC

0
453
Concurs master Art-terapie la UNATC

Concurs master Art-terapie la UNATC

Comunicat de presa

   Din acest an, UNATC „I.L. Caragiale” in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Universitatea Bucuresti gazduieste un program interdisciplinar: MASTER in „PERFORMING ART-THERAPY” (Art-terapie prin teatru si artele spectacolului).

   Construit pe structura generoasa a psihodramei clasice moreniene, masteratul invita la utilizarea in consilierea individuala si de grup a unei palete foarte largi de modalitati: euritmie, expresia individuala vocala si corporala, dramatizarea faptului cotidian, desen, culoare, modelaje, masti, marionete si papusi, improvizatie, teatru aplicat.

   PROBE DE CONCURS

   La inscriere candidatii vor depune 1. un CV si 2. un eseu de prezentare in care sa isi argumenteze motivatia pentru pregatirea in acest domeniu si sa isi descrie aptitudinile, interesele si abilitatile legate de domeniul artistic (scenic sau plastic) pe le-au exersat pana la momentul inscrierii. Eseul va avea maxim 2 pagini redactate la calculator.

   Proba 1– practic aptitudinal (eliminatoriu). Participarea, in calitatea de membru al unui grup, la un atelier de lucru practic prin metode psihodramatice. Atelierul va presupune interactiuni variate intre participanti, exercitii de autoexplorare, intra- si inter-cunoastere, activitati stimulative si provocative din sfera dezvoltarii personale.

   Proba 2 – oral. Interviu pe baza CV-ului si a eseului de prezentare. Sustinerea unei activitati liber alese de candidat, prin care acesta sa isi demonstreze aptitudinile si abilitatile artistice. Argumentarea modului in care vede legate aptitudinile si abilitatile sale artistice de ideea de dezvoltarea personala.

   Inscrieri: 20 septembrie

   Sustinerea probelor: 26, 27 septembrie

   Detalii pe www.unatc.ro (sectiunea Admitere) si unatc.i.l.caragiale@gmail.com

Discutii pe Facebook
Nemira

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.