Casa ta, un loc primitor si linistit. Cursuri despre Design interior si Feng–Shui la Fundatia Calea Victoriei

0
568
cursuri design interior cursuri feng-shui

   Fundatia Calea Victoriei a pregatit la început de Septembrie doua cursuri care te pot ajuta sa faci din casa ta un loc primitor si linistit. Afla cum sa combini culori si materiale în cadrul cursului de Design Intrior, dar si cum sa aduci echilibrul si seninatatea în jur la Atelierul de FENG–SHUI.

   Curs practic de DESIGN interior, cu Raluca Mocanu, din 2 Septembrie – Acest curs îti ofera principiile de baza ale artei decorative, te învata sa îti identifici stilul personal si modalitatile prin care îti poti pune în aplicare preferintele în propriul spatiu de locuire.

   Vei învata cum sa selectezi si sa armonizezi ceea ce instinctiv stii ca îti place cu ceea ce rational crezi ca ar trebui sa îti placa. Îti vei ordona ideile pe un mood board, folosind materiale diferite pentru fiecare spatiu functional despre care se va discuta si pe care îl vei personaliza de la texturi si nuante pâna la iluminare.

   Echilibrul casei mele. Atelier de FENG–SHUI, cu Geo Pana, din 7 Septembrie  –  Afla cum poti, într-un mod simplu, sa îti reorganizezi spatiul de acasa pentru a echilibra energiile continute.

   Vei învata care sunt pasii necesari pentru ca metoda feng-shui sa dea rezultate benefice. De asemenea, vor fi explicate metode de purificare a unui spatiu, a unui obiect si a unei persoane si uneltele necesare utilizarea remediilor feng-shui.

   La finalul atelierului, sub supravegherea trainerului, vei aplica cele învatate pe planul casei tale.

   Programul complet al cursurilor lunii septembrie pe www.victoriei.ro

   Înscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

   Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente în domenii umaniste si culturale pentru tineri si adulti. Atelierele se desfasoara într-o atmosfera relaxata, nonconformista si interactiva, care face posibila învatarea cu placere – fara restrictii, examene sau catedra. Activitatea fundatiei a început în ianuarie 2008, avându-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara.

   Mai multe detalii pe www.victoriei.ro

   Urmareste contul de You Tube al fundatiei.

Discutii pe Facebook
Nemira

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.