Captiv in teatru – PREMIERA

0
317
Captiv in teatru

Comunicat de presa

   Doamnelor si domnilor, iubitori si neiubitori de teatru, tineri si batrani, frumosi si urati, pregatiti-va sa fiti…captivati! Pe 17 noiembrie, incepand cu ora 19:30, la Ceainaria ARTea, Teatrul de Pica prezinta prima premiera a stagiunii 2016 – 2017: Captiv in teatru. Un spectacol cu Antonio-Tadeusz MincaGabriela Alexandru si Mihai Dunarintu (Eenglish Mihai) la vioara. Scenariu si concept – Tudor Costin Sicomas.

    Va invitam ca pentru o seara sa va lasati prada propriei imaginatii si sa deveniti si voi captivi ai Teatrului de Pica. Urmariti povestea unui actor care nu mai poate parasi teatrul, oricat si-ar dori. Dar oare chiar isi doreste?

    Ce credeti ca se intampla cu spiritul unui actor mort? Trece mai departe? Impietreste undeva intre lumi?

   O fata care este la fel de…captivata de teatru ca si idolul ei din alte timpuri, face o vizita batranului teatru parasit. Si descopera ca in ea, in propria sa fiinta se ascund… misterioase personaje.

   O ora de mister, fantezie, umor si lacrimi. Fericire si tristete. Comedie si drama. Toate intr-un singur spectacol – Captiv in teatru.

Intrarea se face pe baza de donatie. Iesirea se face… pe raspundere proprie.
Rezervari la: 0731.775.510. REZERVARILE TELEFONICE PREALABILE SUNT OBLIGATORII. LOCURILE SUNT LIMITATE. SPATIUL DE JOC ESTE…ALTFEL!

Spectacolul se desfasoara in sala Ceainariei ARTea (str. Amiral Vasile Urseanu, nr. 1), in spatele Observatorului Astronomic de pe Bd. Lascar Catargiu. Intarziatii vor fi… captivati definitiv!

Discutii pe Facebook
Nemira

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.