Capodopere arhitecturale europene intr-o filmare secventiala

0
686
capodopere arhitecturale

   O parte importanta a fiecarei vacante e sa faci mii de fotografii ale locurilor pe care le vizitezi in calatoriile tale, insa putini dintre noi au dedicarea si hotararea si rabdarea lui Luke Shepard, un video-fotograf in varsta de 23 de ani. Acesta a pornit intr-un tur de forta european, vizitand 36 de orase din 21 de tari din Europa. Telul sau a fost de a documenta si de a inregistra pe film unele dintre cele mai iubite si sarbatorite capodopere arhitecturale din lume.

   In total, artistul s-a intors acasa cu 20.000 de fotografii. Multe dintre acestea au fost folosite pentru proiectul sau, “Nightvision” (un proiect sustinut de organizatia KickStart): o excelenta filmare secventiala (timelapse) a monumentelor istorice, pe timp de noapte.

   Luke le-a scris sustinatorilr KickStart:

   Dupa cateva luni de munca asidua, proiectul este gata. Din aceasta calatorie, ne-am ales cu un film de putin peste 8 minute. Innebunitor, stiu! Retineti ca filmul este compus in totalitate din fotografii (25 de fotografii/secunda). Acum, dupa o luna de planificare, dupa o luna de stragere a fondurilor, cateva luni de sesiuni fotografice si alte doua luni de editare, am un produs finit care are aproximativ 4 minute in durata! Sunt foarte multumit de rezultatul obtinut si pe deplin recunoscator pentru aceasta oportunitate pe care mi-ati oferit-o.

   Rar a fost Europa vazuta asa de frumos. Vizionare placuta!

NIGHTVISION from Luke Shepard on Vimeo.

capodopere arhitecturale

capodopere arhitecturale

capodopere arhitecturale

capodopere arhitecturale

capodopere arhitecturale

[via]

 

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.