Campania “Artistii pentru Artisti” la TNB

0
287
Artistii pentru Artisti

Comunicat de presă: Campania “Artiștii pentru Artiști” la TNB

   Vă invităm să vă bucuraţi de teatru şi să faceţi totodată şi o faptă bună!

Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” din Bucureşti susţine, ca în fiecare an, Campania Naţională “Artiştii pentru Artişti”, prin donarea tuturor încasărilor rezultate în urma vânzării biletelor pentru spectacolul Angajare de clovn din 27 martie 2017, în Fondul Solidarităţii Teatrale.

   Campania Naţională “Artiştii pentru Artişti” este susţinută de Uniunea Teatrală din România (UNITER), cu sprijinul teatrelor din Bucureşti şi din ţară, cu scopul de a susţine artiştii care şi-au dedicat viaţa scenei şi au nevoie de ajutor financiar.

“Angajare de clovn” se înscrie în rândul restrâns al spectacolelor senzaționale, la care spectatorii maturi își amintesc de bucuriile copilăriei, iar copiii care îi pot însoți rămân uluiți de magia clovnilor și arta artistului de circ. Este senzațional acest spectacol și pentru a cunoaște și reține numele unor artiști totali, dar și pentru a descoperi surpriza posibilităților tehnice, moderne de care dispune Naționalul bucureștean, cu inventivitate evidențiate de regizorul Ion Caramitru și echipa sa”. (Ileana Lucaciu, Spectator – Fascinantă întâlnire cu artiştii… copilăriei)

Cumpărarea unui bilet la acest spectacol, programat chiar în data de 27 martie, când se serbează Ziua Mondială a Teatrului, vă va aduce pe lângă bucuria vizionării uneia din recentele premiere ale TNB și satisfacția unui gest caritabil în sprijinul artiștilor aflați în nevoie.

Ajutați-ne să ajutăm!

Angajare de clovn, de Matei Vişniec, în regia lui Ion Caramitru, Sala Studio a TNB, în 27 martie 2017, ora 19:30. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de bilete a TNB și online pe tnb.ro și pe MyStage.ro

Discutii pe Facebook
Nemira

LEAVE A REPLY

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.