Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Turn de electricitate transformat intr-un far colorat

Turn de electricitate anost, transformat intr-un far colorat

  Trei studenti la Arte Plastice din Germania au avut o noua si ingenioasa idee de a infrumuseta imprejurimile urbane, care-s cam urate de regula. Ei au transformat un banal turn de electricitate intr-un far improvizat, cu vitralii.

   Schimbarea a fost simpla, dar de efect. Ail Hwang, Hae-Ryaan Jeon si Ghung Ki Park, studenti ai Scolii de Arte Plastice “Klasse Loebbert” din Muenster, Germania, au umplut golurile dintre barele unui turn de electricitate cu panouri din plastic acrilic colorat, transformandu-l intr-o structura orbitor de colorata. Panoul acrilic nu-i chiar atat de detaliat si de frumos ca un vitraliu, dar este fara indoiala o minunata abordare pentru a decora o structura de altfel urata. Rezultatul a fost denumit “Leuchtturm”, ceea ce in germana inseamna far.

sursa: [1], [2]
[via]

turn de electricitate

turn de electricitate

turn de electricitate

turn de electricitate

turn de electricitate

turn de electricitate

turn de electricitate

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Pentru ca lucrez in domeniul juridic, un domeniu mult prea pragmatic pentru firea mea romantica, evadez cat de des pot in lumea artelor: citesc neaparat inainte de culcare, ador cinematografia non-hollywoodiana si fotografiez secvente de frumos. In lumea pianului evadez prea rar, din pacate, pianul ramanand in casa parinteasca, dar muzica ma insoteste non-stop. Sufletul mi-e ca o carte deschisa, dar scrisa codificat, cu coperte frumoase si scriitura melodioasa.

Post a Comment

You don't have permission to register