Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Sculpturi din lanturi de bicicleta

Sculpturi din lanturi de bicicleta

  Cand vine vorba despre arta si creativitate, mintea umana si ideile sale sunt infinite. Pentru a evidentia regula, artistul corean Young-Deok Seo s-a facut cunoscut lumii prin lucrarile sale creative, facute din lanturi reciclate de bicicleta. Artistul a transformat lanturile de bicicleta in ceva inovativ si intrigant: chipuri meditatoare gigantice.

   In proiectul sau, intitulat „Meditatie”, artistul a expus cateva chipuri spectaculoase, imense, care par a medita profund. Dupa spusele sale, expresiile creatiilor lui infatiseaza realitatea piesei metalice si suferinta pe care o cauzeaza stilului de viata modern. Cand privesti aceste lucrari pentru prima data, chipurile par a medita si a nu avea nici o alta expresie, insa daca privesti si a doua oara, se observa ca aceste fete oglindesc multe si diferite expresii din viata umana.

sculpturi din lanturi de bicicleta

   Aceste sculpturi din lanturi de bicicleta sunt create intr-un caracteristica distinctiva. Frumusetea acaparatoare a sculpturilor este remarcabila, mai ales ca, la prima vedere, nu-ti dai seama ca sunt facute din lanturi de bicicleta. Design-ul unic si suprafata lucioasa a acestor chipuri tacute, fac din lucrari centrul atentiei oricarei expozitii de arta.

Sculpturi din lanturi de bicicleta

Sculpturi din lanturi de bicicleta

Sculpturi din lanturi de bicicleta

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post tags:

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register