Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Picturile lui Holton Rower

Picturile lui Holton Rower

  Desi procedeul prin care picturile lui Holton Rower sunt create pare simplu, adevarul este cu totul altul. Nascut si crescut in orasul New York, Rower a fost in contact permanent cu arta abstracta. Artistul „picteaza” printr-un procedeu ce presupune turnarea diferitelor culori acrilice peste lemn si panza. Rower lasa apoi gravitatia sa ajute la nasterea unei noi creatii. Rezultatele, in combinatii frumoase de culori si forme moi, devin hipnotizante.

   Noua expozitie a artistului se numeste Focus Paintings, Pour Paintings si se prezinta in doua parti. Ambele sunt realizate in stilul unic al artistului, desi acesta descrie cel de-al doilea set de lucrari ca fiind putin mai elaborat si nu asa de liber ca forma, cum este prima parte.

Picturile lui Holton Rower

Picturile lui Holton Rower

Picturile lui Holton Rower

Picturile lui Holton Rower

[via]

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register