Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Paperman – Full Animated Short Film

  Introducand tehnica revolutionara ce contopeste continutul generat pe calculator cu animatiile create manual, prin desen, regizorul debutant John Kahrs duce arta animatiei intr-o noua directie cu filmuletul de scurt metraj nominalizat la Oscar – „Paperman”.

   Folosind un still minimalist de alb-negru, filmuletul urmareste povestea unui tanar singuratic in New York-ul de la jumatatea secolului. Destinul tanarului ia o intorsatura neasteptata dupa ce intalneste din intamplare o tanara domnisoara, intr-o statie de gara.Convins ca fata visurilor sale este plecata pentru totdeauna, tanarul primeste o a doua sansa atunci cand revede tanara in cladirea vecina cu cea unde avea biroul. Inarmat cu dragoste, imaginatie si un teanc de hartii, tanarul incearca sa-i atraga atentia fetei, insa eforturile sale se dovedesc insignifiante fata de ceea ce i-a pregatit soarta.

   Creat de o echipa micuta si inovatoare din cadrul Studiourilor de Animatie Walt Disney, scurtul metraj „Paperman” lanseaza mediul animatiei intr-o directie noua, incitanta.

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register