Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

O altfel de Kama Sutra

O altfel de Kama Sutra

  Cateva pozitii „altfel”. O altfel de Kama Sutra. Una sociala, de cuplu. Un colaj amuzant de ilustratii ce seamana cu pictogramele din celebrul „manual de instructiuni intime” indian, Kama Sutra.

  • Cand femeia face curat in zona picioarelor barbatului, ca sa-i dea de inteles acestuia ca si el ar trebui sa participe la curatenie, se numeste „pozitia de incurajare„.

o altfel de kama sutra

 

  • Cand barbatul incarca masina de spalat vase si femeia trebuie sa intervina, pentru ca o face gresit, se numeste „pozitia masinii de spalat vase

o altfel de kama sutra

 

  • Cand barbatul da drumul flatulentelor in prezenta femeii, fara sa-si ceara macar scuze, se numeste „schimbarea de standarde

o altfel de kama sutra

 

  • Cand barbatul si femeia se afla la cina cu un alt cuplu casatorit ale caror probleme sunt mai mari si mai grave decat ale lor si acestia se strang de mana pe sub masa si-si trimit ocheade de superioritate, se numeste „porumbeii perversi

o altfel de kama sutra

 

  • Cand barbatul saruta usor gatul femeii si femeia atinge cu gingasie pieptul barbatului, iar copilul da buzna in camera plangand, pentru ca a auzit un zgomot ce l-a speriat, sau alte nimicuri, se numeste „congresul intrerupt

o altfel de kama sutra

 

  • Cand femeia are nevoie de ajutor la caratul mobilei si nu ii cere ajutor barbatului ei, in schimb angajeaza un adolescent de prin cartier, iar adolescentul isi scoate tricoul in fata femeii, pe cand barbatul priveste femeia cum aceasta se uita la tanar cu o privire pe care barbatul n-a mai vazut-o de ani, se numeste „hipopotamul ranit„.

o altfel de kama sutra

 

  • Cand femeia cere cu insistenta ca barbatul sa-si cumpere haine noi, pentru ca nu si-a mai cumparat haine de ani buni si arata oribil in cele pe care le are si barbatul se opune fizic in timp ce femeia il impinge in magazinele de haine, se numeste „capra incapatanata

o altfel de kama sutra

 

  • Cand femeia intra in camera si barbatul inchide repede laptop-ul, pentru ca se uita la profilul de Facebook al fostei prietene, se numeste „pe muchie de cutit„.

o altfel de kama sutra

 

  • Cand copilul e la bunici si barbatul cu femeia au planuri sa iasa in oras, dar in schimb aleg sa se indoape cu somnifere de la ora 19:30, pentru ca ceea ce isi doreau, de fapt, cu ardoare, era sarutul dulce al unui somn adanc, se numeste „valsul lenesilor„.

o altfel de kama sutra

 

  • Cand barbatul se duce la un eveniment sportiv impreuna cu alti barbati si femeia, in absenta lui, face o baie lunga si fierbinte si bea o cate un pahar de vin, pana goleste o sticla, se numeste „pacea unui moment„.

o altfel de kama sutra

Discutii pe Facebook
nemira.ro
Post tags:

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register