Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Noua luni in 2 minute – Un video creativ despre sarcina

  Nu e nimic plictisitor in ceea ce priveste miracolul vietii. Sa cresti ceva inauntrul tau timp de noua luni este fara indoiala miraculos, dar sa observi cum se intampla in timp real ar insemna sa privesti un video foooarte lung. De aceea artistii cu inclinatii fotografice aleg sa documenteze procesul de creare a vietii utilizand o forma de „filmare spatiala” (time-lapse).

   Video-ul despre care vorbim foloseste intr-un mod foarte creativ tehnica de „stop-cadru” pentru a adauga putina miscare intr-o inregistrare secventiala, care altfel ar contine doar protagonistul principal, sotia, nemiscata, in timp ce ii creste burta.

   Pe parcursul video-ului de doua minute/noua luni, sotul apare din cand in cand, laudandu-se cu diverse cumparaturi, construind un patut si folosind o tablita pentru a informa spectatorul cu privire la progresul sarcinii sotiei.

[via]

Discutii pe Facebook
libhumanitas.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register