Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

sculptura

Maini monumentale ce rasar din apa. Venetia.

  Artistul Lorenzo Quinn a instalat o sculptura monumentala cu ocazia Bienalului Venetian din 2017. Intitulata Sprijin, opera infatiseaza o pereche de maini gigantice ce se inalta din apa pentru a sprijini peretii externi ai hotelului Ca’Sagredo, un enunt vizual al impactului pe care schimbarile climatice si ridicarea nivelului apelor il au asupra orasului istoric. Quinn este binecunoscut de la sculpturile sale la scara larga pana la designul de bijuterii. Quinn este reprezentat de Galeria Halcyon si puteti descoperi mai multe fotografii si video-uri ale uriasei sculpturi Sprijin pe Instagram.

 

Support - sculptura maini monumentale

Support - sculptura maini monumentale

 

 

sursa

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register