Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

In Great Detail – Esentialul se afla in detalii

   In Great Detail, scurt-metrajul lui Colin Gill – designer, animator si regizor -, reprezinta un fragment de film excelent realizat al carui scop este acela de a ne reaminti ca, fara toate micile detalii din jurul nostru, viata ar fi cu mult mai plictisitoare si terna.

   De fapt, filmuletul este un imbold spre a re-examina tot ce se afla in jurul nostru. Pe buna dreptate, se pare ca arareori acordam suficienta atentie lucrurilor mici, insa cu un impact atat de mare in functionarea noastra de zi cu zi, fie ea cafeaua de dimineata, sau nasturii de la camasa.

   Puteti gasi mai multe proiecte ale lui Collin Gill pe site-ul acestuia, rememberforget.com – it is basically a site called forget that you should really remember.

In Great Detail. from colin gill on Vimeo.

[via]

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register