Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

damele cu dumele dume de mestecat

Damele cu dumele. Dume de mestecat

  Ele se autointituleaza fetele cu dumele, dar pentru ca jocuri de cuvinte da, plagiere ba, le-am rebotezat temporar. Nu ca ar avea nevoie, au deja si nume si alias-uri, ca supereroii benzilor desenate. In formatie completa: Cami (Camelia Cucolea, graphic designer), Luluts (Laura Ionescu, copywriter) si Zvac (Ioana Zvac, Social Media Manager) sunt minunatele din spatele Dumelor de mestecat.

   Va scriu despre ele pentru ca sarbatorim mereu ideile (si in martie femeile), pentru ca mai au un pic si implinesc un an de Facebook si, intamplare-ntamplatoare, am ajuns sa le intalnesc, dupa ce le-am tot urmarit online si m-am si auto-cadorisit cu 2 tricouri (exact, pentru ca merit).

   De fapt nu a fost chiar total intamplator, stiam ca le voi gasi de 1 martie in Lokalul de pe strada cu nume de poet. Dar nu ma gandeam ca voi si interactiona cu ele: uneori e mult mai bine ca oamenii din spatele micilor sau marilor minuni sa ramana acolo, nevazuti si usor idealizati.

   Din fericire nu este cazul lor, le-am descoperit exact asa cum mi-as fi dorit. Au vorbele la ele, sunt prietenoase, simpatice si isi paseaza intr-o stafeta sincron teribil de amuzanta replici savuroase. Frumos tare, ma declar oficial incantata. Cum au parut si ele auzind ca sunt mandra posesoare de tricouri Fairy Enough si Psihedelicios.

   Povestea lor a pornit de la un cadou inspirat si continua din pasiune. Sarbatorita croseta jocuri de cuvinte si apoi le agata virtual pe conturile ei de pe retelele de socializare. Dar cum postarile volant, stickerele manent, fetele s-au gandit sa-i transfere vorbele de duh intr-un mediu mai… palpabil. Au inteles din succesul obtinut in cercul de prieteni (si bine au facut) ca se poate merge mai departe de atat. Si asa am ajuns si noi sa ne bucuram de si pe langa ele in ultimul an.

   Au participat si la evenimente si targuri, s-au implicat (deja) in minicampanii sociale, au facut si gesturi frumoase incognito (dar le-am aflat). Iar la sfarsitul zilei, asa cum marturisesc chiar ele: „Ne bucura tare mult cand oamenii zambesc la ce facem. Chiar si-acum, un an mai tarziu, tot asta ne bucura cel mai mult”.

   Nota 10 cu coronita, fetelor, spirit spirt in continuare si sa lasam dumele sa vorbeasca!

Discutii pe Facebook
carturesti.ro
Post a Comment

You don't have permission to register