Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Copacul cu candelabre

  Uneori, e nevoie doar de-o idee si nimic mai mult. Adam Tenenbaum, un make-up artist, fotograf si designer din Silver Lake, Los Angeles a cumparat cateva candelabre acum sase ani, considerand ca s-ar potrivi de minune in casa lui. Insa candelabrele s-au dovedit a fi prea mari, asa ca artistul a avut inspirata idee de a le agata de ramurile copacului din fata casei sale. De-a lungul anilor, multe alte candelabre au fost adaugate, iar Copacul cu candelabre a devenit o atractie locala. Trebuie recunoscut ca arata minunat.

   Colin Kennedy, un regizor ce locuieste peste strada de Tenenbaum, s-a hotarat dupa cativa ani de dubii, sa faca un scurt documentar despre Copacul cu candelabre, un documentar in care povestea Copacului cu candelabre este spusa chiar de creatorul acestuia, Adam Tenenbaum (care se dovedeste a fi un tip foarte simpatic).

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register