Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Ce se intampla cand amesteci sapun, ulei si cerneala

Ce se intampla cand amesteci sapun, ulei si cerneala

  Desi folosim cerneala pentru stilourile noastre, ulei pentru masina, sau bicicleta, sau pentru gatit si sapun pentru a ne spala in fiecare zi, sunt ocazii rare in care cele trei elemente intra in contact.

   Ce se intampla cand se amesteca? Se unesc in a crea o noua substanta, sau se anuleaza reciproc, intr-o materie vascoasa si uleioasa? Asta a incercat si artistul rus Ruslan Khasanov sa afle, asa ca s-a imbarcat intr-o serie de experimente distractive pentru a gasi raspunsul.

   Inspiratia i-a venit intr-o seara in care gatea, cand a observat ca amestecul de sos de soia si ulei se separa in margelute negre, in farfuria sa. Urmand aceeasi logica, artistul a amestecat diferite cantitati de sapun, ulei si cerneala si a filmat rezultatele. Uimitor, amestecul sau inedit a produs rezultate optice pline de culori vii, nuante de galben, violet, albastru, alb – toate hipnotizante.

   Puteti gasi mai multe detalii despre proiect vizitand profilul oficial pe Behance.

sapun ulei cerneala

sapun ulei cerneala

sapun ulei cerneala

sapun ulei cerneala

sapun ulei cerneala

Pacific Light from Ruslan Khasanov on Vimeo.

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

You don't have permission to register