Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Cafeneaua - Muzeu ce iti ofera lucrari faimoase... comestibile

Cafeneaua – Muzeu ce iti ofera lucrari faimoase… comestibile

1

  La Muzeul de Arta Moderna din San Francisco, vizitatorii nu numai ca pot admira faimoase lucrari artistice ale lui Mondrian si Thiebaud, dar le si pot gusta.

   Cafeneaua Blue Bottle Coffee Bar, situata pe acoperisul muzeului, serveste clientilor un creativ si variat meniu de mancare inspirata din arta, precum prajitura Mondrian, fursecurile Frida Kahlo, ciocolata calda Rosana Castrillo Panna Cotta si Jeff Koons.

Ultimele adaugiri la meniu includ paine prajita cu gem Rothko, prajitura Hirst, supa de rosii Judd si biscuiti cu branza Albers.

Fie si sa nu-ti placa prea mult artele vizuale, este foarte posibil sa apreciezi gustul acestora.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

via: designtaxi.com

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register