Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Cafea sau bere - energie vs creativitate

Cafea sau bere – energie vs. creativitate

  Știm cu totii ca o cafeluta bauta dimineata ne ridica nivelul de energie prin intermediul surplusului de cafeina. Dar cum se intampla asta, mai exact? Cat de mult ajuta in abilitatea de a ne concentra? Daca nu am servi o ceasca de cafea inainte de a ne apuca de munca, am fi mai putin productivi? Cata dependenta produce cafeina?

   Dar, ce spuneti despre bere? Exista vreo farama de adevar in zvonul ca berea ne face realmente mai creativi?

   Cei de la I Love Coffee au creat infografic-ul de mai jos, cafea vs bere, in care arata beneficiile si dezavantajele consumului de cafea si de bere – amintiti-va, intotdeauna, totul trebuie consumat cu moderatie!

cafea vs bere

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register