Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Scrisoarea unui bunic catre fiica sa homofoba

Scrisoarea unui bunic catre fiica sa homofoba

Scrisoarea unui bunic catre fiica sa, care-si reneaga fiul pentru ca e homosexual:

   Draga Christine:

   Sunt dezamagit de tine, ca fiica. Ai dreptate cand spui ca „avem o rusine in familie”, insa te inseli cand te gandesti cine este.

   Sa-l dai pe Chad afara din casa doar pentru ca ti-a spus ca e gay reprezinta adevarata „abominatie” aici. Un parinte ce-si reneaga copilul este definitia a ceea ce inseamna „impotriva naturii”.

   Singurul lucru inteligent pe care te-am auzit ca l-ai spus in toata aceasta situatie a fost ca „nu ti-ai crescut fiul ca sa ajunga un gay”. Bineinteles ca nu ai facut-o. S-a nascut asa si a ales asta atat de mult pe cat a ales sa fie stangaci. Tu, pe de alta parte, ai ales sa ranesti, sa fii ingusta la minte si inapoiata. Si – cum tot suntem la capitolul de renegare a copiilor, ma gandesc ca e un prilej bun in a-mi lua ramas bun de la tine. Acum am un fabulos nepot (asa cum le place gay-lor sa spuna) pe care trebuie sa-l cresc si nu am timp pentru o fiica fara inima.

Cand iti vei regasi inima, da-ne un telefon.

Tata

Scrisoarea unui bunic catre fiica sa homofoba

[via]

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register