Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Simpatice fotografii cu paianjeni. Fotografie

Simpatice fotografii cu paianjeni – Palarii din picaturi de ploaie

fotografii cu paianjeni

  Cum sa nu zambesti cand vezi fotografiile-astea? Adanc, in gradina sa, in insula Batam din Indonezia, fotograful Uda Dennie isi dedica timpul fotografiind „privelisti” de-a dreptul amuzante – paianjeni saritori cu picaturi de apa pe cap! Picaturile mari de apa stau la locul lor pentru aproximativ un minut, timp suficient pentru fotograful de 33 de ani sa captureze imaginea. Pe cand majoritatea dintre noi devenim putin dezgustati la vederea fotografiilor macro cu paianjeni, Dennie a reusit cumva sa elimine acest sentiment, inlocuindu-l cu unul de incantare si curiozitate.

   Paianjenii saritori au patru perechi de ochi, pozitionati intr-o secventa unica, specifica si usor de identificat. Perechea principala se misca, pe cand celelalte trei perechi de ochi sunt fixe. Cu atatia ochi, paianjenul are o perspectiva asupra mediului inconjurator de aproape 360 de grade!

   Ce parere are Dennie despre pozele sale? Asa cum a declarat pentru The Daily Mail, „Am fost foarte surprins sa obtin asa fotografii minunate – a fost de-a dreptul minunat. Nu am mai vazut pana acum asa ipostaze. Am o pasiune reala pentru fotografia macro si dupa multe incercari si esecuri, acum pot sa obtin fotografii bune. Perseverenta chiar a dat roade.”

   Nu toate cadrele prezentate sunt doar rezultatul norocului si al perseverentei, totusi. Dennie regizeaza adesea sedintele foto, pentru a crea reflexia perfecta.

fotografii cu paianjeni

fotografii cu paianjeni

fotografii cu paianjeni

fotografii cu paianjeni

[via]

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register