Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Proiectul fotografic Petheadz - Animalele de companie si stapanii lor

Proiectul fotografic Petheadz – Animalele de companie si stapanii lor

  Se spune ca animalutele de companie si stapanii lor ajung, la un moment dat, sa semene. In virtutea acestui concept, fotograful canadian Zachary Rose s-a gandit la un joc de ipostaze fotografice.

   Noua serie de portrete intitulata „Petheadz” presupune lipirea capetelor cateilor si pisicilor cu corpul stapanilor acestora. Pana acum, fotograful a prins in obiectivul sau 18 perechi de animale de companie, impreuna cu stapanii lor, plimbandu-se prin Toronto. Si adauga continuu colectiei sale noi si noi portrete de acest gen.

   Mai jos puteti admira o mica selectie, insa daca doriti sa ramaneti la curent cu demersul proiectului, puteti vizita profilul Instagram al artistului – garantat o solutie rapida si creativa pentru un zambet.

petheadz

petheadz

petheadz

petheadz

petheadz

Discutii pe Facebook
books-express.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register