Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Caini sub apa. Fotografie

Caini sub apa – un proiect fotografic… racoritor

  Urmatoarele fotografii cu caini sub apa reprezinta un proiect fotografic cu ceva vechime pe internet, despre care s-a vorbit indelung in perioada sa de „viralitate”. Dar, consideram noi, merita readus in atentia iubitorilor de fotografie si a celor ce doresc sa se amuze putin de ipostazele inedite in care au fost surprinse modelele.

caini sub apa

  Despre renumitul si premiatul fotograf Seth Casteel s-a scris recent in “Good Morning America”, Extra”, “CNN World Report”, “The Today Show”, “Jeopardy!” si “TIME Magazine”. Fiind unul dintre cei mai publicati fotografi de animale de companie din lume, munca acestui artist poate fi admirata in sute de publicatii, calendare, postere, carti si emisiuni TV. Seth a avut de asemenea privilegiul de a lucra si fotografia o varietate de celebritati, incluzandu-i pe Cesar Milan, Ellen DeGeneres, Amy Smart, Deenise Richards, Perez Hilton si multi altii.

   Dar Seth Casteel nu este “doar un fotograf”. Iubeste foarte mult animalele si si-a devotat multe ore din timpul sau, plus circa 20,000 de dolari, pentru salvarea vietilor animalelor. Seth viziteaza voluntar adaposturile de animale de pe teritoriul SUA, pentru a face fotografii “locuitorilor”.  Pozele sale profesionale au ajutat la strangerea de fonduri pentru ajutorarea animalelor fara adapost.

Discutii pe Facebook
nemira.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register