Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Diferente intre generatii. Fotografie

Diferente intre generatii? – Proiect fotografic

diferente intre generatii

  Cat de mare e asemanarea intre parinte si copil? Proiectul fotografei germane Frauke Theilking, numit „Generatie”, observa similaritatile si diferentele dintre generatii. Fiecare fotografie aduce in cadru un parinte si un copil, unul langa altul, fie mama/fiica, fie tata/fiu. Fara un fundal elaborat si incalcit, fotografiile lui Theilking’s centreaza atentia privitorului asupra subiectelor.

   Privind la cele doua persoane din fiecare fotografie, sunt evidente atat asemanarile, cat si deosebirile, iar pentru multe dintre imagini, impresia este aceea a unei singure persoane surprinsa in diferite etape ale vietii.

 

diferenta dintre generatii

diferentele dintre generatii

Diferente intre generatii

Diferente intre generatii

[website Frauke Theilking]

Discutii pe Facebook
nemira.ro
Post tags:

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register