Multumim pentru vizita! Incercam pe cat posibil sa ajutam la crearea de continut din arii precum cultura, educatie, stiinta. literatura si altele. Orice distribuire este binevenita, asadar va invitam cu drag sa folositi butoanele de Social Media.

Capodopere arhitecturale europene intr-o filmare secventiala

  O parte importanta a fiecarei vacante e sa faci mii de fotografii ale locurilor pe care le vizitezi in calatoriile tale, insa putini dintre noi au dedicarea si hotararea si rabdarea lui Luke Shepard, un video-fotograf in varsta de 23 de ani. Acesta a pornit intr-un tur de forta european, vizitand 36 de orase din 21 de tari din Europa. Telul sau a fost de a documenta si de a inregistra pe film unele dintre cele mai iubite si sarbatorite capodopere arhitecturale din lume.

   In total, artistul s-a intors acasa cu 20.000 de fotografii. Multe dintre acestea au fost folosite pentru proiectul sau, „Nightvision” (un proiect sustinut de organizatia KickStart): o excelenta filmare secventiala (timelapse) a monumentelor istorice, pe timp de noapte.

   Luke le-a scris sustinatorilr KickStart:

   Dupa cateva luni de munca asidua, proiectul este gata. Din aceasta calatorie, ne-am ales cu un film de putin peste 8 minute. Innebunitor, stiu! Retineti ca filmul este compus in totalitate din fotografii (25 de fotografii/secunda). Acum, dupa o luna de planificare, dupa o luna de stragere a fondurilor, cateva luni de sesiuni fotografice si alte doua luni de editare, am un produs finit care are aproximativ 4 minute in durata! Sunt foarte multumit de rezultatul obtinut si pe deplin recunoscator pentru aceasta oportunitate pe care mi-ati oferit-o.

   Rar a fost Europa vazuta asa de frumos. Vizionare placuta!

NIGHTVISION from Luke Shepard on Vimeo.

capodopere arhitecturale

capodopere arhitecturale

capodopere arhitecturale

capodopere arhitecturale

capodopere arhitecturale

[via]

 

Discutii pe Facebook
libris.ro

Iubitor de arta si bun-simt, dispus intotdeauna la flirt cu Social Media, Advertising, Copywriting, Jurnalism si Fotografie. Entuziast Wordpress si SEO, dar cu limita, jurnalist pensionat inainte de termen din pricina dezgustului politic.

Post a Comment

You don't have permission to register